Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Woonmarkt Starters

Woonmarkt Starters

Je wilt je eerste huis kopen. Dat is niet niks! En waar moet je beginnen? Veel zaken waarover vaak in korte tijd een beslissing genomen moet worden.

Speciaal voor jou organiseert Rabobank Zwijndrecht / Hendrik Ido Ambacht een WoonMarkt Starters. Op de WoonMarkt Starters kun je langskomen wanneer het jou uitkomt tussen 19.30 – 21.00 uur. Tijdens deze woonbijeenkomst krijg je antwoord op al je vragen over het vinden, de aankoop én het betrekken van je eerste huis. Naast de adviseurs Hypotheek & Vermogen van de Rabobank zijn ook makelaars Ooms, Waltmann & Co en Van Spronsen aanwezig.

Kom jij ook naar de WoonMarkt Starters? Meld je even aan. Stuur een e-mail naar hypotheek&vermogen@zwijndrecht-hiambacht.rabobank.nl of meld je aan via de website www.rabobank.nl/zwijndrecht-hendrik-ido-ambacht.

Wanneer?
13 oktober 2009 van 19.30 tot 21.00 uur
Organisator
Rabobank Zwijndrecht/HIA
Locatie:
Rabo CoöperatieCentrum, naast Rabobankkantoor aan de Schoof
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.