Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Startersbridge

Startersbridge

Bridgeclub 't Ambacht start vanaf september een bridgecursus voor beginners. Deze cursus is gebaseerd op een nieuw concept van lesgeven en omvat een tiental avonden waarin men vertrouwd wordt gemaakt met het afspelen. Dit facet is naast het bieden een van de meest essentiële onderdelen van het bridgen. Spelenderwijs maakt men onder begeleiding van ervaren bridgers kennis met de beginselen van dit enerverende spel. Beheerst men dit onderdeel en is men nog steeds geïnteresseerd, dan kan ook worden deelgenomen aan de vervolgcursus waarbij het bieden en het uitspelen gecombineerd gaat worden.

De cursus vindt plaats op woensdagavond en wordt gegeven in Cascade, H.I.Ambacht. De eerste avond is op woensdag 16 september. De kosten bedragen voor beide sessies van elk 10 avonden € 25,00 per cursusdeel. Hebt u interesse, dan kunt u zich aanmelden bij Bas van der Jagt, telefoon 078-6815886, Henny Raadsen, telefoon 078-6122040 of Piet Klaverdijk 078-6814228.

Wanneer?
Van 16 september 2009 19.30 uur tot 14 oktober 2009 22.00 uur
Organisator
Bridgeclub 't Ambacht
Locatie:
Cascade - Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.