Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Fit rondom de bevalling

Fit rondom de bevalling

De bevalling is iets waar veel vrouwen tegenop zien. Wie zich hier goed op wil voorbereiden, zit bij ‘Fit rondom de bevalling’ op de juiste plek. In het eerste deel van de cursus staat de periode van de zwangerschap tot en met de bevalling centraal. U leert u onder meer hoe u moeilijke momenten tijdens de bevalling gemakkelijker kunt doorstaan. Theorie en praktijk wisselen elkaar af. Deze cursus is voor vrouwen die in november zijn uitgerekend!

Ook na de bevalling is het belangrijk dat u goed voor uzelf zorgt. Daarom start ongeveer 6 tot 8 weken na de bevalling het vervolg van deze cursus. Onderwerpen zoals lichamelijke en geestelijke verandering na de bevalling en ongewild urineverlies komen aan bod. Tegelijkertijd worden op een verantwoorde manier buik- en bekken- bodemspieren getraind. Dit is belangrijk om incontinentieproblemen te voorkomen en uw lijf zo goed mogelijk in oude conditie te krijgen.

De cursus is voor pashouders en bestaat uit zestien lesuren, waarvan negen bijeenkomsten voor de bevalling (8x 1 uur en 1 x 2 uur) en zes bijeenkomsten van één uur na de bevalling. De kosten bedragen € 155,- . Voor meer informatie en/of aanmeldingen kunt u mailen of bellen.

Wanneer?
Van 25 augustus 2009 00.00 uur tot 20 oktober 2009 00.00 uur
Organisator
De Stromen en Opmaat Groep
0900-8664 (10cpm)
pas@destromenopmaatgroep.nl
Locatie:
in De Blije Borgh aan de Gerard alewijnsstraat 18
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.