Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing: De gouden eeuw van Griekenland

Lezing: De gouden eeuw van Griekenland

Niet alle Grieken waren philosophen, niet alle Grieken schreven tragedies. Hoe leefden de gewone man en vrouw? Wat waren hun ambities, hun pleziertjes? Waarom zaten ze allemaal “in de politiek”? Waarom wilde iedereen zo ontzettend graag “school”? En waarom waren ze er allen van overtuigd dat ze vele malen beter waren dan de Romeinen? Wat waren hun sterke en hun zwakke kanten? En zijn wij dan “Grieken” of “Romeinen”?

Docent: de heer Math. Osseforth.  Kosten: € 16,50 p.p.

Wanneer?
11 november 2009 van 19.30 tot 22.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.