Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Groot kerststuk maken

Groot kerststuk maken

U kunt o.l.v. mevr. Jolanda van Es een prachtig, groot kerststuk maken in een mooie pot of schaal met veel groen en verse materialen. Kosten: € 37,50 incl. alle materialen. Inlichtingen en inschrijven kan bij de administratie van Bouquet.

Vanaf eind november zijn voorbeelden van de meeste werkstukken te zien in de hal van Bouquet. Wacht u niet te lang met inschrijven; het aantal plaatsen is beperkt.

Alle genoemde stukken kunnen naar wens opgemaakt worden met lampjes. Deze dient u zelf mee te brengen.

Wanneer?
7 december 2009 van 18.30 tot 20.30 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.