Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus Art Nouveau

De kunstuitingen van het einde van de 19de en begin van de 20e  eeuw blijven trekken. De nieuwe kunstvormen die toen ontstonden, verrukken en verbazen ook na 100 jaar nog steeds. In 3 bijeenkomsten wordt ingegaan op de verschillende ontwikkelingen in de Art Nouveau, die ook wel Jugendstil of meer spottend slaoliestijl wordt genoemd. Bekende, maar ook onbekende kunstenaars zullen de revue passeren om te ontdekken dat de Art Nouveau soms hele individuele trekjes kan hebben. Het is een reis door Europa met een uitstapje naar Amerika: met aandacht voor de werken van Tiffany.

De cursus bestaat uit 3 lessen op woensdagavond van docente:  mevr. Monique Hanrath   
kosten: € 49,50

Wanneer?
Van 25 november 2009 20.00 uur tot 9 december 2009 22.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.