Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

workshop Schilderen in acryl

workshop Schilderen in acryl

In deze workshop wordt op een schilderdoek een structuur aangebracht met verschillende materialen, waarna er met acrylverf verder wordt gewerkt met kwast en paletmes. Acryl is een verfsoort waar dun, maar ook heel dik mee gewerkt kan worden waardoor mooie effecten ontstaan. Er kan naar wens abstract of figuratief gewerkt worden. Kosten van deze dag inclusief alle materialen, koffie, thee en de lunch is € 60,--. Inlichtingen en inschrijven bij de administratie van Bouquet.

Wanneer?
11 december 2009 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.