Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kersttafelstuk maken

Kersttafelstuk maken

U kunt o.l.v. mevr. Henriëtte d’Olivat een prachtig stuk, in de vorm van 2 sterren maken. Deze is speciaal om een fraai gedekte tafel nog mooier te maken! Kosten: € 37,50 incl. alle materialen. Inlichtingen en inschrijven kan bij de administratie van Bouquet.

Vanaf eind november zijn voorbeelden van de meeste werkstukken te zien in de hal van Bouquet. Wacht u niet te lang met inschrijven; het aantal plaatsen is beperkt.

Alle genoemde stukken kunnen naar wens opgemaakt worden met lampjes. Deze dient u zelf mee te brengen.

Wanneer?
16 december 2009 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.