Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tentoonstelling Burgemeester Spoor

Tentoonstelling Burgemeester Spoor

Op deze schitterend ingerichte tentoonstelling is een groot aantal voorwerpen te zien uit de erfenis van de familie Spoor. Ook is er veel informatie over de bekendste oud-burgemeester en zijn gezin en het huis aan de Kerkstraat 30 waar het gezin van 1902-1911 woonde. Het huis staat er nog steeds en heeft in de loop der tijd heel veel bestemmingen gehad.

Ter gelegenheid van deze tentoonstelling wordt ook een boekje uitgegeven met wetenswaardigheden over burgemeester Spoor en het huis aan de Kerkstraat.

De tentoonstelling is vanaf woensdag 16 september weer iedere woensdag- en zaterdagmiddag geopend. Voor groepen kan altijd een afspraak gemaakt worden.

Wanneer?
Van 16 september 2009 14.00 uur tot 16 december 2009 16.00 uur
Organisator
Anneke Verseveldt (Voorz. Historisch Genootschap)
Locatie:
In den Brommert aan de Smidshoef 26
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.