Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Alphacursus

Alphacursus

Een Alpha -bijeenkomst (een kennismaking met het christelijk geloof) bestaat uit een inleiding van maximaal een half uur. In kleine groepen is er daarna gelegenheid om door te praten over allerlei vragen die de inleiding oproept. Het is ook een goede manier om vrij snel mensen te leren kennen die (ook) meer willen weten over onderwerpen als:
- Wie is Jezus?
- Waarom stierf Jezus aan het kruis?
-  Hoe kan ik zeker zijn van mijn geloof?
- Waarom zou ik de bijbel lezen?
- Waarom en hoe kan ik bidden?
- Wie is eigenlijk de Heilige Geest?
- Hoe leidt God ons leven?
- Kan God ook vandaag mensen genezen?
- Wat heeft de kerk er mee te maken?
- Enz.

Wil je meer weten? Kom gewoon langs of neem contact op! De cursus is gratis.

Wanneer?
Van 24 september 2009 19.30 uur tot 17 december 2009 22.00 uur
Locatie:
in de Maranathakerk aan de P.C. Hooftsingel 73
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.