Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vogelvoederstuk maken

Vogelvoederstuk maken

U kunt o.l.v. mevr. Henriëtte d’Olivat de vogels blij maken met een door u zelfgemaakt uitbundig vogelvoederstuk! Kosten: € 37,50 incl. alle materialen. Inlichtingen en inschrijven kan bij de administratie van Bouquet.

Vanaf eind november zijn voorbeelden van de meeste werkstukken te zien in de hal van Bouquet. Wacht u niet te lang met inschrijven; het aantal plaatsen is beperkt.

Wanneer?
14 januari 2010 van 09.30 tot 11.30 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.