Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zelf kleding maken

Zelf kleding maken

Zelf kleding maken is leuk en voordelig! Eind September beginnen de naaicursussen weer. De cursussen zijn op maandag. In cursussen van 10 lessen om de 14 dagen leert u onder persoonlijke begeleiding van ervaren docente Elly van Dijk zelf kleding te maken voor u of uw (klein)kinderen.

Inlichtingen en inschrijven bij de administratie van Bouquet.
 

Wanneer?
Van 28 september 2009 00.00 uur tot 1 februari 2010 00.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.