Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Taizédienst

Ieder jaar bezoeken ongeveer 100.000 jongeren het Franse dorpje Taizé, om daar een week deel te nemen aan vieringen en gespreksgroepen bij de broeders van Taizé. De gemeenschap van de broeders - het zijn er ongeveer 100 - is een oecumenische gemeenschap die mensen wil inspireren. De liederen die in de vieringen worden gezongen zijn vaak kort en worden herhaald. Dit maakt dat het eenvoudig is ze mee te zingen, en dat ze een meditatief karakter krijgen.

Vandaag zal in De Open Hof een Taizédienst gehouden worden. Iedereen is van harte welkom, of je nu wilt kennismaken met de stijl van Taizé of eigenlijk al te oud bent om Taizé nog een keer te bezoeken. Vanaf 19:15 uur ben je van harte welkom.

Wanneer?
7 februari 2010 van 19.30 tot 00.00 uur
Locatie:
in de Open Hof Kerk aan de Schildmanstraat 72
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.