Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Korte cursus snoeien

Korte cursus snoeien

Heel belangrijk om een tuin aantrekkelijk te houden is het regelmatig snoeien van planten en struiken. Zeker niet de leukste en eenvoudigste klus. Vaak weet u niet precies wanneer een struik moet worden gesnoeid en hoeveel er verwijderd moet worden.

In een cursus van twee theorielessen en een praktijkles krijgt u uitleg over de meest voorkomende snoeiklussen. De praktijkles vindt op een zaterdag in overleg plaats.

De docent is de heer Enrico van Waveren. De cursus incl. documentie kost: € 39,50. Inlichtingen en inschrijven kan bij de administratie van Bouquet.

Wanneer?
Van 3 februari 2010 20.00 uur tot 17 februari 2010 22.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.