Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Verkiezingsdebat

Lijsttrekkers en kandidaten van vijf politieke partijen SGP-ChristenUnie, PvdA, CDA, VVD, D66 gaan met elkaar en u in debat over actuele themas: wel of niet samenwerken met Zwijndrecht? Hendrik-Ido-Ambacht als dorp of krijgen we stadse allures? Over duurzaamheid, woningbouw voor jongeren en levensloopbestendige woningen voor ouderen en over wie nu eigenlijk de inrichting van uw buurt of wijk bepaalt.

Programma
19.30 uur Inloop met koffie en informatiemarkt met politieke partijen
20.00 uur Aftrap door Lenneke Hoedemaker, gespreksleider
20.10 uur Debat aan de hand van stellingen
22.00 uur Afsluiting

Internet: www.h-i-ambacht.nl E-mail: verkiezingsdebat2010@h-i-ambacht.nl Adres: Verkiezingsdebat, Postbus 34, 3340 AA Hendrik-Ido-Ambacht Telefoon: 06 - 54676717, Gert de Jong, voorzitter van de voorbereidingswerkgroep

Wanneer?
18 februari 2010 van 19.30 tot 22.00 uur
Organisator
Gert de Jong (voorzitter van de voorbereidingswerkgroep)
06 - 54 67 67 17
verkiezingsdebat2010@h-i-ambacht.nl
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade aan de Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.