Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorjaarsdecoratie voor buiten

Voorjaarsdecoratie voor buiten

Deze mooie decoratie voor aan de buitenmuur bestaat uit een grote metalen cirkel, die omwikkeld wordt met verschillende materialen. Het geheel wordt opgemaakt met bakjes plantjes, salim, diverse soorten mos, stro, veertjes en leuke paasdecoraties.

Kosten: € 37,50 incl. alle materialen o.l.v. mevr. Henriëtte D’Olivat.

Inlichtingen en inschrijven kan bij de administratie van Bouquet.

Wanneer?
1 april 2010 van 09.30 tot 11.30 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.