Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kledingbeurs voor Roemenie

Komende zomer gaat Inocentia voor de 8ste keer met een groep jongeren uit Hendrik Ido Ambacht naar Roemenie om daar te werken onder de inwoners van Nades. Het dagverblijf, dat dit jaar geopend is, vangt op dit moment 15 kinderen op die hier les, eten en (vooral) aandacht krijgen.

De opbrengst van de kledingbeurs wordt gebruikt om het pand te onderhouden en om een speelplaats aan te leggen achter het gebouw.

Naast de kledingbeurs zal Inocentia dit jaar ook een rommelmarkt houden, deze vindt plaats op zaterdag 12 juni. Verder zullen er aan het begin van de zomervakantie nog autowasacties plaats vinden.

Wanneer?
24 april 2010 van 11.00 tot 15.00 uur
Organisator
Inocentia
Locatie:
Marantha kerk, P.C. Hoofdsingel 73
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.