Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koor en Samenzang

Op zondag 2 mei 2010 zal de 23e koor en samenzangdienst worden gehouden. Ook deze dienst zal aanvang om 17.00 uur en plaatsvinden in de Gereformeerde kerk (PKN) de Open Hof gelegen aan de Schildmanstraat 72a, 3342 BS te Hendrik Ido Ambacht. De kerk zal om 16.30 uur zijn geopend. Medewerking wordt verleend door het Christelijk Reiskoor “Holland Zingt “ o.l.v. Adri Poortvliet. Daarnaast zal de sopraan Jacqueline Meijer het koor bijstaan en ook solistisch haar stem laten horen. Voor de muzikale begeleiding van het koor, maar ook van de samenzang, staan garant André de Jager orgel en Lennart Morėe piano. Het reiskoor is een samengesteld gemengd koor van mensen die graag zingen en reizen. Sinds enige jaren wordt er ieder jaar een reis georganiseerd. Op oneven jaren een grote - en op de oneven jaren een kleine -reis. Dit jaar op 28 en 29 mei een kleine reis naar Brussel en Goes. In deze steden wordt ook een concert gegeven. Voor en na de reis wordt in de regel medewerking verleend aan diverse kerk- en zangdiensten. Zo ook nu in Hendrik Ido Ambacht. In 2011 staat er weer een grote reis op het programma. Deze reis zal gaan naar Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Ook nu staan op het programma bekende koorliederen en zal er ook ruimschoots gelegenheid zijn om samen, soms met het koor en/of solist, te zingen. U bent van harte uitgenodigd. De volgende koor – en samenzangdienst zal D.V. plaatsvinden op zondag 6 juni 2010, aanvang 17.00 uur. Het koor “ Les Chantres “ uit Papendrecht o.l.v. Hans van Blijderveen zal dan medewerking verlenen. De dirigent zal ook de samenzang op het orgel begeleiden.

Wanneer?
2 mei 2010 van 17.00 tot 18.30 uur
Locatie:
Schildmanstraat 72a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.