Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koor – en Samenzangdienst

Koor – en Samenzangdienst

 De kerk zal om 16.30 uur zijn geopend. Medewerking wordt  verleend door  het Christelijk Reiskoor “Holland Zingt “ o.l.v. Adri Poortvliet. Daarnaast zal de sopraan Jacqueline Meijer het koor bijstaan en ook solistisch haar stem laten horen. Voor de muzikale begeleiding van het koor, maar ook van de samenzang, staan garant André de Jager orgel en  Lennart Morėe  piano.

Het reiskoor is een samengesteld gemengd koor van mensen die graag zingen en reizen. Sinds enige jaren wordt er ieder jaar een reis georganiseerd. Op oneven jaren een grote - en op de oneven jaren een kleine -reis. Voor en na de reis wordt in de regel medewerking verleend aan diverse kerk- en zangdiensten. Zo ook nu. Toegang is gratis.

Wanneer?
2 mei 2010 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
Ben Voerman
681 38 09
Locatie:
in de Open Hof Kerk aan de Schildmanstraat 72
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.