Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorjaarsfair

- Er worden zeer diverse produkten verkocht.
- Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht.
- Er is een grabbelton en een trampoline.
- Voor ieder die dat leuk vindt is het mogelijk met een sloep een ritje te maken op de Waal.

De opbrengst komt ten goede aan een bouwproject  in Bolivia. Hier gaan 3 jongeren (Maurits Aman, Marijn Rietveld en Marit Verweij) uit onze woonplaats met de organisatie World Servants naar toe deze zomer.

Wanneer?
22 mei 2010 van 10.00 tot 15.00 uur
Locatie:
het terrein aan de Achterambachtseweg
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.