Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Meespeeldag Ridderkerks Symfonie Orkest

Deze dag is vooral bedoeld voor strijkers die eens willen meemaken hoe het is om in een groot orkest te spelen. Je speelniveau of leeftijd maakt voor deze dag niet uit: er wordt met iedereen rekening gehouden. Er wordt van 10:00 -12:30 uur gerepeteerd, waarna we van 13:50 - 14:50 uur een optreden geven in het Baxpark, waar op die dag een culture dag wordt gehouden.

Aanmeldingen via de stichting ToBe www.stichtingtobe.nl of per mail direct naar het orkest: . Na aanmelding met naam, geboortedatum, adresgegevens en het aantal jaren muziekles, zal de bladmuziek worden opgestuurd.

Wanneer?
29 mei 2010 van 10.00 tot 14.50 uur
Organisator
Ridderkerks Symfonie Orkest samen met stichting ToBe
orkestridderkerk@hotmail.com
Locatie:
Baxpark
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.