Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Debat met Gerard Schouw

Op donderdagavond gaat Gerard Schouw, Tweede Kamerkandidaat in debat met burgemeester Bert Blase van Alblasserdam over economische en bestuurlijke samenwerking in de Drechtsteden.

Gerard Schouw is oud-raadslid en oud-wethouder van Dordrecht. Hij is momenteel Eerste Kamerlid en is directeur van het Netherlands Institute for City Innovation Studies (NICIS). Gerard Schouw staat op de vierde plaats op de kandidatenlijst van D66 voor de Tweede Kamer en is daarmee de enige verkiesbare kandidaat uit de Drechtsteden.

Bert Blase is per 2 november 2009 geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Alblasserdam. Hij is sinds 1 juli 2007 interim gemeentesecretaris in de gemeente Alblasserdam. Van 2002 tot 2007 was hij lid van de directieraad van de gemeente Dordrecht en van 1998 tot 2002 lid van het managementteam bij de Unie van Waterschappen.

Het Drechtstedendebat staat onder leiding van Arie Verberk. De heer Verberk is hoogleraar informatievoorziening  aan de Universiteit van Amsterdam. Hij werkte eerder bij de ministeries van Financiën en Economische Zaken. Hij was tot 1 januari 2008 President Directeur bij Martinair Holland NV. De heer Verberk is 13 jaar gemeenteraadslid geweest in Papendrecht.

Wanneer?
3 juni 2010 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
D66 Zwijndrecht
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.