Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ds. J.D. Heikamp over 'de antichrist'

Ds. J.D. Heikamp over 'de antichrist'

Vriendenkring “Sodalitas”, uitgaande van de jongeren van de Oud Gereformeerde Gemeente te Hendrik-Ido-Ambacht, belegt op D.V. vrijdag 4 juni een avond voor jong en oud. Ds. J.D. Heikamp uit Staphorst, Hersteld Hervormd emeritus-predikant, zal spreken over het thema ‘de antichrist’. De avond wordt gehouden in de zaal achter het kerkgebouw van de Oud Gereformeerde Gemeente, Onderdijkse Rijweg 214 (ingang De Raadtweg) te Hendrik-Ido-Ambacht. Aanvang: 19.45 uur. Tijdens de avond wordt er een collecte gehouden t.b.v. het adoptiekind, welke de jongeren steunen. De toegang is gratis. Jongeren én ouderen zijn hartelijk welkom! Heeft u geen vervoer? Bel: 06-19457673.

Wanneer?
4 juni 2010 van 19.45 tot 22.00 uur
Locatie:
Zaal achter het kerkgebouw van de Oud Gereformeerde Gemeente, Onderdijkse Rijweg 214
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.