Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

ChristenUnie met Carola Schouten

ChristenUnie H-I-Ambacht organiseert op D.V. maandagavond 7 juni een avond met Carola Schouten.
Carola begint met een toelichting over de speerpunten van het programma. Ze vervolgt met de financiële keuzes die gemaakt worden, onder de noemer: "solide, sociaal en duurzaam beleid, het gaat samen!"
Aansluitend is gelegenheid voor debat of het stellen van vragen.

Wanneer?
7 juni 2010 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Openhof kerk, Schildmanstraat 72a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.