Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rommelmarkt voor projecten in Roemenië

Bijna niemand verlaat met lege handen een rommelmarkt.  U vindt altijd wel iets wat u kunt gebruiken. Dat alles voor een spotprijsje. We hebben dit jaar weer volop tweedehands artikelen voor u klaargezet. Elektronica, serviesgoed, cd’s, lp’s, keukengerei, speelgoed, meubilair en nog veel meer. Heeft u laatst een limonadeglas laten vallen? Zoekt u een tafeltje voor in de achtertuin? Wil je een goedkope printer op je eigen kamer? Of zoekt u gewoon wat decoratie voor in de vensterbank? Kom naar de rommelmarkt, de enige plek waar iedereen altijd slaagt.

De opbrengst gaat naar twee projecten in Roemenië. Elk jaar gaat een groep enthousiaste jongeren en ouderen onder de naam Inocentia naar het dorp Nades in Roemenië. Ze financieren en klussen daar aan een voorschoolse opvang. Op die pre-school krijgen kansarme kinderen een goede voorbereiding op het basisonderwijs. Het andere project is Stichting HCR en biedt dringende medische hulp aan gezinnen en straatkinderen.

Wanneer?
12 juni 2010 van 09.00 tot 14.00 uur
Locatie:
Maranatha kerk, PC Hooftsingel 73
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.