Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gezinsmarkt

De hele dag is er voor jong en oud van alles te beleven. Er zijn vele marktkramen waar een breed productassortiment te koop wordt aangeboden, zoals boeken en CD’s, brood en banket, cadeaus, creatieve en decoratieve artikelen, drogisterijartikelen, fietsen (tweedehands), groente en fruit, hobbyproducten, huishoudelijke artikelen, kaarten, kleding, planten, speelgoed (o.a. Sluban Bouwstenen), tassen, Vaderdagcadeaus en nog veel meer.
Op de grote rommelmarkt kunnen liefhebbers van antiek, curiosa en tweedehands boeken hun hart ophalen. Een professionele portretfotograaf maakt tegen aantrekkelijke tarieven de prachtigste portret- en familiefoto’s. En bij de gezellige eettentjes en terrassen kunnen de bezoekers terecht voor een kopje koffie, een ijsje, een Hollandse Nieuwe of een complete lunch.
Kinderen en jongeren kunnen zich de hele dag vermaken bij de kinder- en jeugdspelen, de spectaculaire hindernisbaan, het spijkerbroek-hangen of op het springkussen. En bij de kleurwedstrijd maken basisschoolkinderen kans op een prachtige kinderfiets!

Wanneer?
19 juni 2010 van 09.30 tot 15.00 uur
Organisator
Jeugdvereniging Petrakerk
Locatie:
Hoge kade 60 nabij de Ridderhal
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.