Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Arboretum Munnike Park

De rozen boog staat in volle bloei een juweeltje, kom genieten van het mooie Arboretum Munnike Park. Een natuurgids van het IVN biedt u een wandeling aan. Weetpunt Develpad 169 Zwijndrecht. Bankjes zijn in het park volop aanwezig. Deze rondleiding wordt u gratis aangeboden. Na afloop kunt u in ’t Weetpunt na genieten van deze mooie tocht onder het genot van een kopje thee of koffie.

Wanneer?
27 juni 2010 van 13.30 tot 14.30 uur
Organisator
IVN
Locatie:
Weetpunt Develpad 169 Zwijndrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.