Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Het Theaterhuis speelt “Oud! Vandaag”

Het Theaterhuis speelt “Oud! Vandaag”

34 leerlingen van jeugd theaterschool ‘Het Theaterhuis’ hebben het afgelopen jaar gewerkt aan een nieuwe voorstelling die een sprankelende mix is van spel, zang en dans.

De directrice van het verzorgingstehuis, haar personeel, een flirtende inspecteur en natuurlijk de bewoners hebben allemaal hun eigen verhalen en herinneringen. Laat u verrassen door hun belevenissen en kom kijken naar de voorstelling “Oud! Vandaag”.

Er wordt gespeeld in theater Cascade te Hendrik-Ido-Ambacht op zaterdag 26 juni om 16:00 uur en om 19:00 uur. Tevens op zondag 27 juni om 14:30 uur. De kaarten kosten €7,50 per stuk en kunnen vanaf heden worden besteld bij Cascade.

Ben jij zelf tussen de 7 en 18 jaar en wil je leren toneelspelen, dansen en zingen? Dan is ‘Het Theaterhuis’ iets voor jou! De lessen worden gegeven in cultureel centrum Cascade te Hendrik-Ido-Ambacht. Afhankelijk van je leeftijd krijg je op vrijdagmiddag of -avond les van professionele docenten, met als doel je de basisvaardigheden van het spelen van musical bij te brengen.

Wanneer?
Van 26 juni 2010 16.00 uur tot 27 juni 2010 19.00 uur
Locatie:
Theater Cascade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.