Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Autowasactie voor Roemenië

Op zaterdag 3 juli is er een autowasactie ten behoeve van een project in Roemenië. De actie is naast het kantoor van Lucrasoft B.V.

Hoe lang geleden is het dat uw auto voor het laatst is gewassen? Heeft u ook vaak geen zin of tijd om uw auto schoon te maken? Laat dan nu voor maar €12,50 uw auto zowel van binnen als van buiten schoonmaken en steun daarmee kansarme kinderen in Roemenie!

De opbrengst van deze actie gaat namelijk naar een project in Roemenie. Elk jaar gaat er een groep enthousiaste jongeren en ouderen onder de naam Inocentia naar het dorp Nades in Roemenie. Ze financieren en klussen daar aan een voorschoolse opvang. Op die pre-school krijgen kansarme kinderen een goede voorbereiding op het basisonderwijs.

Terwijl er zaterdag dus hard wordt gewerkt om geld in te zamelen voor deze kinderen, kunt u lekker genieten van een kop koffie en natuurlijk van het idee dat anderen het vuile werk voor u opknappen!

Wanneer?
3 juli 2010 van 10.00 tot 16.00 uur
Locatie:
Noordeinde 88 te Hendrik Ido Ambacht.
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.