Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Insecten nader bekeken

Tijdens een wandeling door het jonge bos worden vlinders, libellen en juffers onder de loep genomen. Hoe overleeft een dagvlinder bijvoorbeeld, en hoe zorgt hij voor zijn nageslacht. Natuurgidsen van het IVN begeleiden de wandeling en vertellen alles over de bijzondere leefwijze van de insecten. Met vlindernetjes en loeppotjes kunnen de beestjes ook nader worden bekeken.

De wandeling begint vanaf de parkeerplaats van paviljoen de Viersprong

Wanneer?
17 juli 2010 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
IVN-Dordrecht
Locatie:
Boswachterij De Elzen
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.