Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Mies Lans in gemeentehuis

Tot en met eind augustus 2010 is in de hal van het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht het werk te bezichtigen van Mies Lans. Voor de tentoonstelling heeft Lans gekozen voor schilderijen van mensen en dieren in de natuur.  Opvallend in de schilderijen van de kunstenaar zijn de levendige kleuren die zij gebruikt.

Mies Lans, 63 jaar oud, woont samen met haar man in Papendrecht en is in het dagelijks leven huisvrouw en moeder van twee kinderen: een zoon en een dochter. Van jongs af aan is Lans al bezig met tekenen. “Ik kan daar een enorme rust  in vinden. Het ontspant  en het resultaat is iedere keer weer een voldoening voor mij”, zegt de kunstenaar. Pas later is Lans begonnen met schilderen en beeldhouwen.

In haar werken laat Lans zich inspireren door de natuur. Aan de ene kant het strand en het plezier dat je daar aan kunt beleven tijdens een vakantie en aan de andere kant de dieren en de bossen.
Mensen en dieren zijn haar favoriete onderwerpen, omdat zij veel modeltekenen heeft gedaan. De mensen op haar schilderijen en tekeningen zijn vaak familieleden.

Wanneer?
Van 12 juli 2010 13.30 uur tot 31 augustus 2010 16.00 uur
Locatie:
Hal van het gemeentehuis, Hendrik-Ido-Ambacht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.