Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

openbare raadsvergadering

Op de agenda staan de volgende vaste punten: spreekrecht burgers, vragenhalfuurtje raadsleden, vaststelling agenda, notulen, lijst van ingekomen stukken en eventuele mededelingen en sluiting.

De raad behandelt de volgende punten:
Algemeen Bestuurlijke Aangelegenheden/

Financiën
• Intrekken klachtenverordening Welzijn, Onderwijs en Sociale Zaken
• Benoeming leden van de Raad van toezicht van de Stichting Onderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden
• Goedkeuring jaarrekening 2009 van de Stichting Onderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden Ruimtelijke Zaken/De Volgerlanden
• Bezwaarschrift tegen weigering onttrekking openbaar verkeer van een gedeelte van de Onderdijk
• Rapport Rekenkamercommissie ‘Beheerst Beheer’

In de informatieruimte van het gemeentehuis en in de Openbare Bibliotheek, Hoge Kade 52, liggen de vergaderstukken ter inzage. U kunt de stukken ook via de gemeentesite inzien: www.h-i-ambacht. nl, onder het kopje ‘Bestuur en Organisatie’ en dan het vijfde pijltje aan de linkerzijde ‘Raads- en Commissievergaderingen’.

Spreekrecht
Als u uw mening wilt geven over een agendapunt, dan kunt u gebruik maken van het spreekrecht aan het begin van de vergadering. Dit moet u (onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer) tenminste twee werkdagen voor de vergadering melden bij de griffier, telefoon 14 078 of e-mail: b.poiesz@h-i-ambacht.nl. U geeft dan aan over welk onderwerp u iets wilt zeggen. Tijdens de vergadering krijgt u maximaal vijf minuten het woord van de voorzitter (in volgorde van aanmelding). Tenslotte doet de voorzitter of een lid van de raad een voorstel over de behandeling van uw inbreng. De totale spreektijd bedraagt dertig minuten. Meer over het spreekrecht kunt u lezen in de gemeentegids en op de gemeentesite.

Wanneer?
6 september 2010 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
raadzaal gemeentehuis
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.