Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Break Free Festival

Op 11 september barst het feest weer los in het Baxpark. Voor de tweede keer wordt het Break Free Festival georganiseerd, een festival dat door diverse kerken uit Hendrik-Ido-Ambacht wordt georganiseerd. Op laagdrempelige wijze, door middel van muziek, dans en sprekers zal  verteld worden over het thema Break Free, break free uit de wereld waar we in staan!

Na het geweldige programma van vorig jaar, zijn er ook dit jaar weer fantastische artiesten. De organisatie maakt bekend dat Just Him, hoewel eerder bekend is gemaakt dat ze er wel bij zouden zijn, helaas wegens omstandigheden niet aanwezig is op het festival dit jaar. Waar de organisatie heel blij mee is, is dat Matthijn Buwalda, één van Nederlands bekendste gospelartiesten, zijn opwachting zal maken op het festival, evenals de band InSalvation, bekend van de pinksterconferentie Opwekking en Tieneropwekking. Zij zullen de avond afsluiten met een geweldig concert. Als spreker zal Danny Dane aanwezig zijn, één van de oudsten van Nehemia Ministries, hij zal op geheel eigentijdse wijze ingaan op het thema Break Free. Er zal ook weer een kinderprogramma zijn, een talentvolle band uit de regio zal zich aan ons voorstellen met een concert met eigen rocknummers, maar ook bekende liederen van grote bands als Delirious' en Hillsong.

Tussen de activiteiten op het podium door kunt u zich vermaken op de braderie, waar verschillende bedrijven en stichtingen zich aan u voorstellen. U kunt er verschillende producten kopen, of lekker een potje voetballen in de panna-kooi van Athletes in Action. Er is natuurlijk ook weer de mogelijkheid om een versnapering te kopen, en op deze manier ook het festival te steunen.

Geheel nieuw dit jaar is de grote sing-in die georganiseerd wordt. Om de verschillende kerken en christenen met elkaar te verbinden, zal er een mix worden gezongen van psalmen, gezangen, Johannes de Heer, Evangelische liedbundel en Opwekking. En dit alles onder leiding van een band die wordt samengesteld uit verschillende muzikanten van verschillende kerken uit de regio. Het belooft dus een groot feest te worden, met voor iedereen wat wils.

Op de website kunt u zich ook aanmelden als vrijwilliger op het festival, of kunt u een onlinegift overmaken. Stichting Break Free heeft nog steeds financiële middelen nodig om het festival ook dit jaar weer tot een groot succes te maken.

Toegang gratis.

Wanneer?
11 september 2010 van 13.00 tot 23.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.