Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Band op Spanning

Stichting de Groene Garage controleert de bandenspanning van auto’s en vult deze zo nodig bij. Met banden op de juiste spanning wordt het milieu gespaard en de verkeersveiligheid vergroot. Dit levert per auto per jaar een kostenbesparing op van circa 25 tot 150 euro. Winst voor het milieu, de verkeersveiligheid en de portemonnee!

Wanneer?
16 september 2010 van 10.30 tot 17.30 uur
Organisator
Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
het parkeerterrein achter winkelcentrum De Schoof
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.