Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koken bij Bouquet

Op 20 september start bij Bouquet de cursus ‘Wereldkeuken’. Niet alleen een kookcursus maar ook gezellige avond uit. In 7 lessen worden gerechten gemaakt uit diverse werelddelen. Alles wordt klaargemaakt met verse ingrediënten en authentieke kruiden en specerijen.
Na afloop van de les wordt onder het genot van een glaasje wijn gezamenlijk gegeten.

Wanneer?
20 september 2010 van 18.30 tot 22.00 uur
Locatie:
Bouquet
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.