Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Amerikaans patchwork en quilten

Door het aan elkaar zetten van lapjes in diverse oude, traditionele patronen zijn in de loop der tijden ware kunstwerken ontstaan. Deze oude handwerktechniek geeft u de mogelijkheid de prachtigste kleden, dekens, kussens en wandversieringen te maken. Handwerkervaring is voor het volgen van de cursus geen vereiste. Wat u wél moet hebben is wat geduld en fantasie. De lessen bij VU Bouquet worden 1x per 14 dagen gehouden op donderdagavond en starten op 30 september.

Wanneer?
30 september 2010 van 00.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Bouquet
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.