Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Iedereen kan tekenen

In tien bijeenkomsten bij volksuniversiteit Bouquet worden de bouwstenen van de tekening onder handen genomen: o.a. lijn- en vormsoorten, compositie, perspectief, licht-donker, schaduw, spiegeling, En natuurlijk de drie hoofdzaken: de mens (portret) , stadsgezicht en het dier. Er wordt gewerkt naar voorbeelden en naar de fantasie. De cursus wordt gehouden op woensdagmorgen van 9.30-11.30 uur en start op 6 oktober. Kosten € 136,-- inclusief basismateriaal.

Wanneer?
6 oktober 2010 van 09.30 tot 11.30 uur
Locatie:
Bouquet
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.