Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Psalmzangavond in de Petrakerk

Op D.V. zaterdag 20 november a.s. wordt in de Petrakerk van de Gereformeerde Gemeente (Thorbeckestraat) de derde psalmzangavond gehouden, deze keer t.b.v. de nieuwbouw van de Petrakerk. Op deze avond zullen er bekende en onbekende psalmen worden gezongen uit de berijmingen van Petrus Datheen, Marnix van St. Aldegonde, Jacobus Revius en de Statenberijming van 1773. De samenzang wordt begeleid door twee oud-organisten van de Petrakerk, Bram Karels en Piet Klop. Ouderling B. van Groningen zal de avond openen en iets over Jacobus Revius vertellen; ds. M. Joosse zal op één van de psalmen wat dieper ingaan.
De avond begint om 19.45 uur. De toegang is vrij. T.b.v. de aanstaande nieuwbouw van de Petrakerk wordt er een collecte gehouden die ten zeerste bij u wordt aanbevolen. Een ieder is hartelijk welkom!

Wanneer?
12 november 2010 van 19.45 tot 21.15 uur
Locatie:
Petrakerk van de Gereformeerde Gemeente (Thorbeckestraat)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.