Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bobo opent BSO-locaties

Kinderopvang Bobo breidt haar dienstverlening BSO en TSO in Hendrik-Ido-Ambacht het komende jaar flink uit. Op de locatie Druivengaarde 9 eten kinderen tussen de middag al naar volle tevredenheid in Bobo’s kinderrestaurant. Vanaf 1 februari 2011 kunnen ze niet alleen tussen de middag, maar ook voor en na schooltijd terecht bij Kinderopvang Bobo; dan opent Bobo op de Druivengaarde 9 een buitenschoolse opvanglocatie voor leerlingen van CBS De Wijngaard. Ook start Kinderopvang Bobo per 1 februari 2011 met buitenschoolse opvang en kinderrestaurant op CBS De Meander, locatie Witte de Withstraat 46. Op de nieuwe locatie van CBS De Tweestroom aan de PC Hooftsingel 5 in Hendrik-Ido-Ambacht opent Bobo op 1 maart 2011 een locatie voor buitenschoolse opvang en kinderrestaurant. De uitbreiding komt voort uit de samenwerking van Kinderopvang Bobo en vereniging CNO.    

Uitstapjes maken, sporten, bewegen, ontspannen, …
De kinderen uit de groepen 1 tot en met 8 spelen in de BSO-tijd binnen en buiten, maken uitstapjes, gaan sporten en bewegen, ontspannen zich, knutselen en tekenen, maken huiswerk en vermaken zich met leuke spellen. De jarenlange ervaring van Kinderopvang Bobo heeft geleerd dat kinderen het erg naar hun zin hebben tijdens de opvang. Want bij Bobo is Buitenschoolse opvang niet zomaar opvang! Het uitgangspunt is dat ouders en kinderen een fijne tijd hebben. Bobo is buitengewoon betrokken bij ouders en kinderen en speelt voortdurend in op de behoeften.

Mogelijkheden en kosten
Veel ouders hebben recht op een tegemoetkoming van de Belastingdienst. De aantrekkelijke tarieven van Kinderopvang Bobo en de tegemoetkoming van de Belastingdienst leiden tot een gunstig kostenplaatje voor ouders. Op de dagen dat de kinderen naar de BSO van Bobo komen, is bovendien het kinderrestaurant kosteloos. Bobo heeft verschillende mogelijkheden. De voorschoolse opvang is al geopend vanaf 07:00 uur. De naschoolse opvang sluit pas om 18:30 uur. De medewerkers zijn professioneel en de pedagogische beleidsplannen goed doordacht. Bobo is HKZ gecertificeerd en biedt opvang van hoge kwaliteit.

Informatie
Bij Kinderopvang Bobo kunnen ouders terecht voor hele dagopvang, buitenschoolse opvang, kinderrestaurant en peuterspeelzaal. Bobo heeft een groot aantal locaties in Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk.

Wanneer?
13 december 2010 van 08.40 tot 00.00 uur
Locatie:
basisschool De Tweestroom, Margrietstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.