Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Met bouquet naar Lille

Op vrijdag 17 december organiseert volksuniversiteit Bouquet een dagreis naar Lille. De stad in Noord Frankrijk waar iedereen zich langs haast op weg naar het zuiden. En dat is jammer want Lille is zeker de moeite waard.
Er zal een bezoek worden gebracht aan het prachtige museum Palais des Beaux Arts, waar de wereldvermaarde collecties een compleet overzicht geven van de belangrijkste kunststromingen van de 12e tot de 20e eeuw.
De kosten voor deze dag zijn € 75,-- en dat is inclusief vervoer per luxe touringcar, toegang tot het museum en een 3-gangen lunch. De middag kan naar eigen idee worden besteed met b.v. een wandeling door de stad of een bezoek aan de beroemde kerstmarkt van Lille.

Wanneer?
17 december 2010 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.