Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voice Male At The Movies

Na spetterende optredens in onder andere 'De Wereld Draait Door', bij Paul de Leeuw, op 3 FM en op radio 538 is de Vlaamse a capella groep Voice Male ook in Nederland een hit! In Hendrik-Ido-Ambacht waren zij al mede bekend door het unieke optreden dat zij samen met Vocal Popgroup Re-Flax verzorgden in 2008. 'Voice Male at the movies’ is een swingende theatervoorstelling waarin de Vlaamse
zeskoppige a capella groep het deze keer over een andere boeg gooit: de film! Voice Male neemt het publiek een avond lang mee op een reis langs de mooiste filmmuziek. Kaarten kosten € 18,00.

Wanneer?
18 december 2010 van 20.15 tot 22.00 uur
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.