Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Drie kunstzinnige ingrepen in het hekwerk aan de Jacobustocht

Door het noordelijk deel van De Volgerlanden loopt de Jacobustocht. Zij loopt van de Elsegaarde in het westen tot voorbij de Vrouwgelenweg aan de oostkant van de Volgerlanden. Deze nieuwe watergang werd gegraven in het kader van een goede waterhuishouding in De Volgerlanden. Zij krijgt aan één zijde een gemetselde kademuur met een lang hek. Deze kademuur heeft een lengte van bijna een kilometer.  
Drie ontwerpers/beeldend kunstenaars hebben van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht opdracht gekregen om elk een (klein) deel van het hek langs de Jacobustocht op een bijzondere wijze vorm te geven. Dit zijn: Demakersvan uit Rotterdam, Customr uit Amsterdam en Admiraal Kunstsmederij uit Dirkshoorn.
 
Deze expositie is te zien in de MOBEX, het mobiele expositiepaviljoen van de projectgroep Kunst in de Volgerlanden, van 8 oktober t/m 19 december 2010.
Opening op vrijdag 8 oktober van 16.00 tot 17.00 uur in de hal van de John F. Kennedyschool.

Programma:
16.00 uur Inloop 
16.15 uur Openingswoord door de heer Floor van de Velde, wethouder Ruimte, Wonen, Kunst, Facilitair  in Hendrik-Ido-Ambacht 
16.30 uur Gelegenheid tot het bekijken van de expositie in de MOBEX  

 

Wanneer?
Van 8 oktober 2010 16.00 uur tot 19 december 2010 17.00 uur
Locatie:
MOBEX, aan de Druivengaarde ter hoogte van nummer 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.