Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Optreden Dean Saunders

Optreden Dean Saunders

Dean Saunders, de kersverse winnaar van Popstars treedt vandaag op. Ook maakt hij tijd om zijn nieuwe signle ‘You and I Both’ te signeren.

De 30-jarige Dean Saunders kreeg in de finale van Popstars meer stemmen dan de amper 16-jarige Simone Nijssen. Ook zijn broer, Ben Saunders, viel tijdens datzelfde weekend in de prijzen. Hij won de talentenjacht ‘The voice of Holland’. Dean Saunders volgt op de Popstars-erelijst Wesley Klein op.

De eerste single van Dean, You and I Both, ligt momenteel in de winkel. Zijn fans kunnen de single vandaag alvast laten signeren.

Wanneer?
5 februari 2011 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
Free Record Shop
Locatie:
De Schoof 71
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.