Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Thema-avond Sodalitas

Thema-avond Sodalitas

Vriendenkring “Sodalitas”, uitgaande van de jongeren van de Oud Gereformeerde Gemeente te Hendrik-Ido-Ambacht, belegt op D.V. zaterdag 5 februari 2011 een avond voor jong en oud. Dr. R. Bisschop uit Veenendaal, directeur van het Wartburg College, locatie Revius te Rotterdam, zal spreken over het thema: "Je bent maar één keer jong". De avond wordt gehouden in de zaal achter het kerkgebouw van de Oud Gereformeerde Gemeente,  te Hendrik-Ido-Ambacht. Tijdens de avond wordt er één collecte gehouden. De toegang is gratis. Jongeren én ouderen zijn hartelijk welkom!

Wanneer?
5 februari 2011 van 19.45 tot 22.00 uur
Locatie:
Zaal achter het kerkgebouw van de Oud Gereformeerde Gemeente aan de Onderdijkse Rijweg 214
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.