Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Taizéviering

Afgelopen jaar, tussen kerst en oud en nieuw, waren ongeveer 30.000 jongeren bijeen in Rotterdam en omgeving om met de broeders van Taizé te zingen, te bidden, te praten en stil te zijn. Voor iedereen die graag de sfeer van Taizé opnieuw wil voelen, maar ook voor iedereen die door alle media-aandacht nieuwsgierig geworden is, is er de mogelijkheid om een Taizégebed bij te wonen. Vanaf 19:15 uur ben je van harte welkom.

Over Taizé: Ieder jaar bezoeken ongeveer 100.000 jongeren het Franse dorpje Taizé, om daar een week deel te nemen aan vieringen en gespreksgroepen bij de broeders van Taizé. De gemeenschap van de broeders - het zijn er ongeveer 100 - is een oecumenische gemeenschap die mensen wil inspireren. De liederen die in de vieringen worden gezongen zijn vaak kort en worden herhaald. Dit maakt dat het eenvoudig is ze mee te zingen, en dat ze een meditatief karakter krijgen.

Voor meer informatie stuur een email.

Wanneer?
6 februari 2011 van 19.30 tot 00.00 uur
Locatie:
in de Open Hof Kerk aan de Schildmanstraat 72
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.