Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rock-optreden voor jongeren

Rock-optreden voor jongeren

Vandaag maken 4 bands hun opwachting om op te treden. De bands: School’s out, Straight Unicorn, Gentleman Jack en Between Hours zullen er alles aan doen om het publiek te vermaken met hun rock muziek.

Het beloofd een grootse avond te worden waarin Dock-03, met dank aan vrijwilliger Matthijs van Nieuwenhuizen, weer flink uitpakt met licht en geluid! Kom allemaal kijken en geniet van de optredens van deze 4 top bands!

Entree: € 2,50

Wanneer?
25 februari 2011 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Jongerencentrum Dock-03
Locatie:
Hoge Kade 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.