Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Shary-An Nivillac signeert

Shary-An Nivillac signeert

Shary-An Nivillac maakte tijdens talentenjacht ‘The voice of Holland’ een bijzonder goede indruk. Sinds eind februari ligt haar eerste single ‘Six Feet Under’ al in de winkels.

Shary-An zal ‘Six Feet Under’ vandaag voorstellen bij de Free Record Shop. Een kort optreden wordt gevolgd door een signeersessie.

Shary-An was een van de opvallendste verschijningen tijdens ‘The voice of Holland’ en schopte het uiteindelijk ook heel ver in de talentenjacht. De zege was niet voor haar weggelegd, maar haar carrière lijkt wel gelanceerd met de release van haar eerste single. De jonge zangeres staat sinds haar deelname aan ‘The voice’ bekend als een fantastische mix van soul, jazz en r&b.

Wanneer?
10 maart 2011 van 16.00 tot 00.00 uur
Locatie:
De Schoof 71
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.