Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Excursie Instituut voor Beeld en Geluid

Excursie Instituut voor Beeld en Geluid

Vandaag organiseert Bouquet een excursie naar het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. De binnenkomst is al overdonderend. Wie de knetterende bonte doos binnengaat, ziet al na een paar passen het gebouw in al zijn glorie.

U krijgt een rondleiding waarna een filmpresentatie u meeneemt langs de unieke beelden van de omroepgeschiedenis. ’s Middags is er de gelegenheid om deel te nemen aan een stadswandeling door Hilversum o.l.v. een ervaren gids. Inbegrepen: een kopje koffie bij Bouquet, vervoer per luxe touringcar, toegang tot het museum en de stadswandeling. De kosten bedragen € 50,00.

 

Inlichtingen en inschrijven bij de administratie van Bouquet.

Wanneer?
11 maart 2011 van 09.00 tot 18.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Bouquet
681 35 43
info@volksuniversiteit-bouquet.nl
Locatie:
Witte de Withstraat 59
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.