Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Optreden + signeersessie Gerard Joling

Optreden + signeersessie Gerard Joling

Over een maand (22 april) ligt het nieuwste album van Gerard Joling in de winkelrekken:‘Gewoon Gerard’. Gerard Joling zal vandaag zijn nieuwe single ‘Hou Je Morgen Nog Steeds Van Mij’ zingen en ook signeren.

Op het nieuwe album van Joling vinden we twaalf Nederlandstalige tracks terug. Het nummer ‘Hou Je Morgen Nog Steeds Van Mij’ maakt ook deel uit van ‘Gewoon Gerard’.

‘Gewoon Gerard’ is een mix van up-tempo nummers, zoals ‘Je Ogen Hebben Geen Geheimen’, mooie ballads en enkele verrassingen. Zo werd ‘Draai je Om’ van Rita Hovink bewerkt door Joling en zingt hij een duet waar de duetpartner geheim blijft tot de release van het album.

Wie al een voorproefje wil zien van het nieuwe werk van deze Topper, komt luisteren!

Wanneer?
26 maart 2011 van 12.00 tot 00.00 uur
Organisator
Free Record Shop
Locatie:
De Schoof 71
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.