Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Optreden van C.O.V ‘Con Amore’

Optreden van C.O.V ‘Con Amore’

Uitgenodigd is deze keer de Christelijke Oratorium Vereniging "Con Amore " uit Zwijndrecht o.l.v. Gerben Budding. De begeleiding van het koor en de samenzang zal worden verzorgd door André de Jager, orgel en Jolanda den Houter, hobo.

Het programma staat in het teken van de Passietijd. Tijdens dit zanguur zal beknopt het verhaal uit de “Matthäus-Passion” worden voorgedragen, afgewisseld door de koralen uit die “Matthäus-Passion”, vertolkt door het koor en samenzang van liederen zoals “Ik heb u lief, o mijn beminde “, “Stilte over alle landen” ,“Jezus leven van ons leven.”, “Halleluja! Lof zij het Lam” en andere liederen, die betrekking hebben op de lijdenstijd.

De gehele dienst zal worden ondersteund doormiddel van een beamer/dia presentatie. De toegang is gratis. Ter bestrijding van de kosten zal na de dienst, bij het verlaten van de kerkzaal , gecollecteerd worden. U bent van harte uitgenodigd.

Wanneer?
3 april 2011 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
Ben Voerman
681 75 83
bjvoerman@planet.nl
Locatie:
in de Open Hof Kerk aan de Schildmanstraat 72
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.